-20% na všetko 25.4.-28.4.

Predstavivosť a multifunkčnosť

Tienidlo z opáloveho skla inšpirované príbehom Malého princa, to je Butler od Umage. Tvarom pripomína klobúk, ale ak zapojíte fantáziu, určite nájdete vlastnú formu interpretácie. Biele tienidlo má aj flexibilné využitie – môžete ho použiť ako závesné svetlo, stojaciu alebo stolnú lampu. Jemný tvar doplní každý interiér a vďaka bielej farbe zaplní priestor príjemným svetlom.

Upozorňujeme, že všetky ručne vyrobené výrobky môžu mať drobné nedokonalosti. Tieto nepravidelnosti robia každý kus jedinečným a sú prirodzeným dôsledkom ručnej výroby.

Toto je len tienidlo, zavesenie nie je súčasťou balenia. Možnosť dokúpiť – pozri súvisiace produkty.

Jemné sklenené tienidlo Butler od Umage v bielom vyhotovení, ktoré možno zavesiť alebo z neho vytvoriť stolnú či stojaciu lampu. (biela)
Materiál
sklo, kov
Prevedenie
biela
Priemer
30cm
Výška
12,9cm

Súvisiaci tovar

Spoznajte výrobcu svetla

Umage

UMAGE je dánska firma, od ktorej môžete čakať všetko, len nie obyčajné produkty. Už z jej názvu je to zrejmé – UMAGE znamená „urobiť niečo navyše“. Táto dánska firma sa snaží škandinávsky dizajn posúvať vždy o niečo ďalej. Spája estetiku, jednoduchosť, funkčnosť a tiež kladie dôraz na ekológiu (ich „placaté“ balenia naozaj „znižujú" spotrebu paliva pri preprave). Produkty od UMAGE nájdete vo viac ako 2000 obchodoch a 40 krajinách po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.