-20% na všetko 25.4.-28.4.

Nordlux Rispapir

výrobca Nordlux #14093501
6 € 5
dostupnosť: 7-10 pracovných dní

Platí po celom Slovensku

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Ľahké a vzdušné

Hitom posledných rokov sú papierové závesné tienidlá. Rispapir z ryžového papiera zútulní relaxačné zóny, detské izby, prevzdušní a odľahčí vzhľad obývačky alebo spálne. Ideálne aj na chatu alebo do masážneho štúdia. Klasické okrúhle tienidlo je k dispozícii v troch veľkostiach.Tienidlo sa dodáva bez závesu (teda aj bez objímky na žiarovku). Vyhovujúce zavesenie nájdete v súvisiacom tovare. 

Okrúhle tienidlo Nordlux Rispapir z ryžového papiera v troch veľkostiach ( Priemer: Ø35cm)
Krytie
IP20
Materiál
papier
Prevedenie
biela
Výška
35/40/48cm
Spoznajte výrobcu svetla

Nordlux

Nordlux je dánska firma založená roku 1977. Jej prednosťou je premyslený, jemný, ale zároveň veľmi nápaditý severský dizajn, na ktorom spolupracuje s mnohými známymi dizajnérmi. Práve vďaka prvotriednemu dizajnu svietidiel v kombinácii s dôrazom na potreby zákazníkov sa stal Nordlux takým populárnym. Firma vyváža svoje svietidlá do viac ako 50 krajín a teší sa obľube u čoraz väčšieho počtu spokojných zákazníkov po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.