Kúsok lesa u vás doma

Éterická a neprehliadnuteľná. Či už si tienidlo UMAGE Aluvia vyberiete v čisto bielej farbe, neprehliadnuteľnej žltej alebo napríklad dramatickej antracitovej, zelenej, petrolejovej alebo červenej, bude ozdobou každého kúta vášho domova. Hodí sa aj do kaviarne alebo firemnej relax zóny. Závesná alebo stojacia lampa – záleží len na vás, tienidlo je kompatibilné so závesmi a stojanmi rady UMAGE.

Ide len o tienidlo, zavesenie nie je súčasťou balenia. Možnosť dokúpenia – pozri súvisiace produkty.

Možnosť otočenia tienidla o 180°, môže sa použiť ako závesné aj stojacie svietidlo.

Tienidlo sa dodáva v plochom ekologickom obale (tienidlo je v obale rozložené). Zostavenie vám zaberie asi 15 minút, návod na zostavenie nájdete vo videu nižšie.

 

UMAGE Aluvia – originálna lampa. Vo dvoch veľkostiach a šiestich farbách. Variabilná – závesná alebo stojacia (tienidlo pohyblivé v rozsahu 180°) (antracit)
Materiál
hliník
Prevedenie
žltá
Priemer
59cm
Výška
Spoznajte výrobcu svetla

Umage

UMAGE je dánska firma, od ktorej môžete čakať všetko, len nie obyčajné produkty. Už z jej názvu je to zrejmé – UMAGE znamená „urobiť niečo navyše“. Táto dánska firma sa snaží škandinávsky dizajn posúvať vždy o niečo ďalej. Spája estetiku, jednoduchosť, funkčnosť a tiež kladie dôraz na ekológiu (ich „placaté“ balenia naozaj „znižujú" spotrebu paliva pri preprave). Produkty od UMAGE nájdete vo viac ako 2000 obchodoch a 40 krajinách po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.