Kúsok lesa u vás doma

Na elegantné tienidlo UMAGE Silvia sa budete radi pozerať vo dne aj v noci. Cez deň pôsobí ako samostatný artefakt a po zotmení osvetľuje váš domov príjemným mäkkým svetlom. Originálny kúsok od dánskych dizajnérov UMAGE môžete použiť v spálni alebo obývačke, ale bude aj ozdobou štýlovej kaviarne. K dispozícii v bielej, sivej, čiernej, bronzovej, mosadznej, medenej alebo brúsenej oceli.

Toto je len tienidlo, záves nie je súčasťou balenia. Možno dokúpiť – pozri súvisiace produkty.

Dá sa otočiť o 180°, možno ho použiť ako závesné alebo stojacie svietidlo.

Tienidlo sa dodáva v plochom ekologickom obale (tienidlo je v balení rozložené). Na zostavenie vám stačí asi 15 minút, návod na zostavenie nájdete vo videu nižšie.

 

UMAGE Silvia – elegantné svietidlo s originálnym dizajnom. Do obývacej izby aj spálne (meď)
Materiál
polypropylén
Prevedenie
šedá
Priemer
50cm
Výška
41cm
Spoznajte výrobcu svetla

Umage

UMAGE je dánska firma, od ktorej môžete čakať všetko, len nie obyčajné produkty. Už z jej názvu je to zrejmé – UMAGE znamená „urobiť niečo navyše“. Táto dánska firma sa snaží škandinávsky dizajn posúvať vždy o niečo ďalej. Spája estetiku, jednoduchosť, funkčnosť a tiež kladie dôraz na ekológiu (ich „placaté“ balenia naozaj „znižujú" spotrebu paliva pri preprave). Produkty od UMAGE nájdete vo viac ako 2000 obchodoch a 40 krajinách po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.