-20% na všetko 25.4.-28.4.

Všestranný pomocník

Multifunkčná novinka z dielne dánskeho výrobcu Nordlux Bend zaujme nielen svojimi tvarmi. Stojacia lampa sa môže pochváliť nastaviteľným ramenom i hlavou, takže ju využijete v kútiku na čítanie aj v relaxačnej zóne. Ďalšou užitočnou funkciou je dotykové stmievanie, vďaka ktorému si prispôsobíte intenzitu svetla podľa toho, koľko ho práve potrebujete. Zároveň disponuje pamäťovou funkciou, vďaka ktorej si zapamätá poslednú nastavenú intenzitu svetla. Môžete si vybrať z dvoch variantov – jednoduchú alebo s dvoma tienidlami.

Pri variante s dvoma tienidlami je možné nastavovať tienidlá nezávisle od seba.

Záruka 5 rokov na zabudovanú LED žiarovku.

 

Stojacia lampa Bend od Norluxu s nastaviteľnou hlavou aj ramenom, plynule stmievateľná dotykom, dva varianty – s jedným alebo dvoma tienidlami, v čiernej farbe (Počet tienidiel: 2)
Priemer základne
25cm
Životnost žárovky
20000 hodin
Žiarovka
LED
Závit
zabudovaná LED

Súvisiaci tovar

Says Who
Says Who
Spoznajte návrhárov svetla

Says Who

Designérské duo Says Who tvoří Kasper Meldgaard a Nikolaj Duve, kteří založili své studio v roce 2010. Zaujímají pragmatický přístup k designu, jejich touhou je vytvářet chytrá a inovativní řešení s použitím nejnovějších technologií včetně 3D tisku nebo virtuální reality v procesu vývoje. "Když se průmyslový design potká s uměním a inženýrství s kreativitou, vznikne kouzlo."

Ďalšia
produkty

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.