Štýlové a variabilné

Obľúbené lampy Ray sú štýlové a ponúkajú veľa možností na ozdobu vášho interiéru. Môžete si vybrať kombináciu farieb a materiálov. Svietidlá sú vyrobené z čierneho kovu alebo bieleho opálového skla v kombinácii s chrómovou alebo bielou základňou. Použite ju ako ozdobnú lampu v rohu, ktorý potrebuje trochu viac svetla, ako lampu na čítanie pri pohodlnom kresle alebo ako osvetlenie spálne. Dvojitá stmievateľná lampa je vhodná do všetkých miestností v interiéri, skvelým doplnkom budú aj závesné svetlá, stolové alebo nástenné lampičky z rovnakej série.

Mosadzný (chrómový pri bielom variante) krúžok je odnímateľný.

Dvojitá stojacia lampa Nordlux Ray s chrómovou alebo bielou základňou a nastaviteľnými tienidlami z opálového skla alebo čierneho kovu (chróm, opálové sklo)
Priemer
12cm
Žiarovka
nie
Závit
E14
Výška
164cm
Spoznajte výrobcu svetla

Nordlux

Nordlux je dánska firma založená roku 1977. Jej prednosťou je premyslený, jemný, ale zároveň veľmi nápaditý severský dizajn, na ktorom spolupracuje s mnohými známymi dizajnérmi. Práve vďaka prvotriednemu dizajnu svietidiel v kombinácii s dôrazom na potreby zákazníkov sa stal Nordlux takým populárnym. Firma vyváža svoje svietidlá do viac ako 50 krajín a teší sa obľube u čoraz väčšieho počtu spokojných zákazníkov po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.