Nordlux Mib 6

výrobca Nordlux kolekce MIB #61681003
86
skladom 8 ks

Pri objednaní do 10.30 (cez Packetu), alebo do 12:00 (cez GLS) dodáme tovar do dvoch pracovných dní. Pri neskoršom objednaní dodáme do troch pracovných dní.

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Minimalistická elegancia

Minimalistický rad Mib 6 je ponorený do severskej elegancie a má vynikajúce využitie. Posvieťte si na život vďaka Mib. Vrhá dokonalé a priame svetlo. Jednoduché elegantné vyhotovenie nastaviteľného tienidla v troch farebných variantoch sa bude skvele hodiť do vášho moderne zariadeného interiéru. Osvetlenie miestnosti ľahko zladíte s ďalšími svetlami z radu Mib.

Kábel je odpojiteľný iba ak budete ovládať svetlo dotykovým vypínačom. V prípade ovládania vypínača na stene nebude svetlo fungovať správne.

Minimalistická nástenná lampička Mib 6 so severskou eleganciou, vrhajúca dokonalé a priame svetlo v troch farbách (čierna)
Dĺžka kábla
200cm
Hĺbka
17cm
Krytie
IP20
Materiál
kov
Bønnelycke MDD
Bønnelycke MDD
Spoznajte návrhárov svetla

Bønnelycke MDD

Bønnelycke svou kariéru zahájil v roce 1988 návrhem svítidel, nábytku a interiérů. Je známý svou touhou a nutkáním pracovat konstruktivně, inovativně a bez jakéhokoli rozmaru. Bønnelycke MDD a jeho tým jsou perfekcionisté s profesionální zvědavostí a mezinárodními zkušenostmi. Zabývají se širokou škálu designových disciplín zahrnujících od architektury a interiérového designu, přes design nábytku a produktový design až po komunikační úkoly, grafický design a web design.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.