Tajuplná

S priemyselným inovatívnym dizajnom prichádza rad Darci od Nordluxu. Stojacia lampa bude perfektným funkčným a estetickým doplnkom vášho domova. Zakrivená hlava ľahko nastavíte pomocou kĺbu, či už ju používate na čítanie, alebo len na zvýraznenie atmosféry v miestnosti. Lampa si nájde svoje miesto v čitateľskom kútiku, v tmavom rohu miestnosti, ale vďaka svojmu minimalistickému spracovaniu sa hodí všade. Čierny saténovo hebký matný povrch je len čerešničkou na torte tohto žiariaceho skvostu.

Kombinácia funkčného a estetického – to je stojacia lampa Darci od Nordluxu. Pomocou kĺbu nastavíte smer svetla, vďaka čomu je vhodná do čitateľského kútika. V čiernej farbe s matným zamatovým povrchom. (čierna)
Odpojiteľný kábel
nie
Žiarovka
nie
Závit
E14
Výška
143cm

Súvisiaci tovar

Bjørn + Balle
Bjørn + Balle
Spoznajte návrhárov svetla

Bjørn + Balle

Christian Bjørn a Rune Balle jsou jedni z nejosobitějších designerů firmy Nordlux. Jejich síla spočívá v umění zkombinovat minimalistický skandinávský design a aktuální designové trendy. Produkty z jejich rukou mají vždy tyto společné prvky - cit pro detail, chytrou kombinaci materiálů a silnou identitu.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.