Dva v jednom

Dve lampy v jednej, to je Zenith od Lucide. Stojacia lampa kombinuje smerovateľnú lampu na čítanie a druhé vyššie tienidlo, ktorého svetlo smeruje nahor. Súčasťou lampy sú dva integrované LED zdroje, menšie tienidlo má nižšiu svietivosť, preto je ideálne na večerné osvetlenie alebo na obľúbenú knihu. Každé tienidlo sa ovláda zvlásť, možno ho plynule stmievať vďaka otočnému stmievaču priamo na lampe. Čierne vyhotovenie sa hodí do každého interiéru, tienidlo využijete v obývacej izbe, spálni alebo v čitateľskom kútiku.

Záruka na svietidlo  3 roky.

Stojacia lampa Zenith od Lucide kombinuje dve tienidlá s integrovaným LED zdrojom a nastaviteľným ramenom. Ideálna do obývačky alebo spálne. (čierna)
Priemer tienidla
25,4cm; 10,5cm
Životnost žárovky
15000 hodin
Žiarovka
LED
Závit
zabudovaná LED
Spoznajte výrobcu svetla

Lucide

Lucide je belgická firma vyvíjajúca dekoratívne a funkčné osvetlenie, ktorá vznikla v roku 1992 v Antverpách. Víziou rodinnej firmy je dodávať kvalitné svetlá za prijateľnú cenu tak, aby bol spokojný každý zákazník. Každý rok Lucide prichádza s novými designami a snaží sa na trendy nielen reagovať, ale aj ich určovať. Svojimi svietidlami svieti v Európe i mimo nej, a tak svoje motto "Rozsvieti váš svet" mení na realitu.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.