Rafinovaná asymetria

Dánska dizajnérka Maria Berntsen hľadala inšpiráciu v organických tvaroch, čím položila základ série Shapes od Nordluxu. Nechajte sa očariť jedinečným tienidlom z opálového skla v asymetrickej fomre, ktoré sa skvele dopĺňa s lesklou mosadznou základňou. Spolu vytvárajú rafinované umelecké dielo. Cez tienidlo preniká mäkké rozptýlené svetlo, ktoré dodá každej miestnosti jemnosť. Závesné svetlo je k dispozícii vo dvoch veľkostiach, tak ktorú si vyberiete?

Závesné svelto Shapes od Nordluxu s tienidlom z opálového skla v kombinácii s mosadznou základňou. Asymetrické tienidlo dodáva priestoru mäkkú rozptýlenú žiaru. Svetlo je k dispozícii vo dvoch veľkostiach. ( Priemer: Ø27cm)
Farba kábla
čierna
Dĺžka kábla
300cm
Hĺbka
22/27cm
Krytie
IP20

Súvisiaci tovar

Maria Berntsen
Maria Berntsen
Spoznajte návrhárov svetla

Maria Berntsen

"Design není jen o funkčnosti, je hlavně o emočním propojení a dopadu. Úspěchem pro mě je, když můj design přináší radost lidem každý den jejich života." Od roku 1992 se ve svém vlastní studiu v Kodani zaměřuje Maria Berntsen na architekturu a design. Ve světě designu je její jméno po léta známou značkou. Spolupracovala s širokým spektrem dánských a mezinárodních společností, z čehož vznikl nespočet úspěšných designů.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.