-20% na všetko 25.4.-28.4.

UMAGE Hazel Branch

výrobca Umage #2451
435 € 348
dostupnosť: 15 pracovných dní

Platí po celom Slovensku

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Stmievateľná elegancia

Hazel Branch od Umage je závesné svietidlo, ktoré spája tvary prírody vo funkčnom a elegantnom dizajne. Vďaka svojmu štíhlemu vzhľadu je ideálne na zavesenie nad jedálenský stôl alebo kuchynský  ostrovček. Pýši sa zabudovaným LED zdrojom, ktorý možno stmievať vďaka dvom diskrétnym tlačidlám a hornej strane svietidla – jedným nastavíte ideálnu intenzitu osvetlenia, druhým teplotu farieb. 

Tlačidlo teploty farieb umožňuje nastavenie na 2700 K, 3000 K, 4000 K a 6000 K.

Tlačidlo intenzity umožňuje nastavenie na 1150 lm, 900 lm, 550 lm a 300 lm.

Čierny variant obsahuje čierny kábel, biely variant biely kábel.

Záruka 10 rokov na výrobné chyby. 

Info o krytí

Závesné svietidlo Hazel Branch od Umage je jedinečný dizajnový kúsok. Ideálne nad jedálenský stôl alebo kuchynský ostrovček. Možnosť nastavenia teploty farieb a intenzity osvetlenia vďaka 2 tlačidlám. V 4 farbách. (čierna, kartáčovaná oceľ)
Stmievateľné
áno
Materiál základne
kov
Životnost žárovky
25000 hodin
Žiarovka
LED
Spoznajte výrobcu svetla

Umage

UMAGE je dánska firma, od ktorej môžete čakať všetko, len nie obyčajné produkty. Už z jej názvu je to zrejmé – UMAGE znamená „urobiť niečo navyše“. Táto dánska firma sa snaží škandinávsky dizajn posúvať vždy o niečo ďalej. Spája estetiku, jednoduchosť, funkčnosť a tiež kladie dôraz na ekológiu (ich „placaté“ balenia naozaj „znižujú" spotrebu paliva pri preprave). Produkty od UMAGE nájdete vo viac ako 2000 obchodoch a 40 krajinách po celom svete.

Ďalšia
produkty

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.