-20% na všetko 25.4.-28.4.

Nordlux Pontio 15

výrobca Nordlux #2218171031
65 € 52
Cena za kusy skladem.
skladom 2 ks

Pri objednaní do 10.30 (cez Packetu), alebo do 12:00 (cez GLS) dodáme tovar do dvoch pracovných dní. Pri neskoršom objednaní dodáme do troch pracovných dní.

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

V geometrii je sila

Séria Pontio od Norluxu prichádza s architektonickým riešením svetiel. Elegantné vonkajšie nástenné svietidlo Pontio 15 je definované geometrickým tvarom, ktorý dodá vášmu domovu moderný výraz. Skosené tienidlo dodáva svetlu zaujímavosť a je stále plne funkčné. Matný, jemne štruktúrovaný povrch z lakovaného hliníka môžete mať v 3 farebných variantoch. Štvrté prevedenie z galvanizovanej ocele je veľmi odolné a zvládne aj drsnú prímorskú klímu. Určite využijete aj možnosť paralelného zapojenia.

Záruka 15 rokov proti korózii na variant z galvanizovanej ocele.

Vonkajšie nástenné svetlo Pontio 15 od Nordluxu v geometrickom vyhotovení v 4 farebných variantoch s možnosťou paralelného zapojenia. (galvanizovaná oceľ)
Dĺžka
15cm
Hĺbka
9cm
Krytie
IP54
Materiál
hliník

Súvisiaci tovar

Says Who
Says Who
Spoznajte návrhárov svetla

Says Who

Designérské duo Says Who tvoří Kasper Meldgaard a Nikolaj Duve, kteří založili své studio v roce 2010. Zaujímají pragmatický přístup k designu, jejich touhou je vytvářet chytrá a inovativní řešení s použitím nejnovějších technologií včetně 3D tisku nebo virtuální reality v procesu vývoje. "Když se průmyslový design potká s uměním a inženýrství s kreativitou, vznikne kouzlo."

Ďalšia
produkty

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.