Nordlux Pontio 27

výrobca Nordlux #2218191008
54
skladom 3 ks

Pri objednaní do 10.30 (cez Packetu), alebo do 12:00 (cez GLS) dodáme tovar do dvoch pracovných dní. Pri neskoršom objednaní dodáme do troch pracovných dní.

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

V geometrii je sila

Séria Pontio od Norluxu prichádza s architektonickým riešením svetiel. Elegantné vonkajšie nástenné svietidlo Pontio 27 je definované geometrickým tvarom, ktorý dodá vášmu domovu moderný výraz. Skosené tienidlo dodáva svetlu zaujímavosť a je stále plne funkčné. Matný, jemne štruktúrovaný povrch z lakovaného hliníka môžete mať v 3 farebných variantoch. Štvrté prevedenie z galvanizovanej ocele je veľmi odolné a zvládne aj drsnú prímorskú klímu. Určite využijete aj možnosť paralelného zapojenia.

Záruka 15 rokov proti korózii na variant z galvanizovanej ocele.

Vonkajšie nástenné svetlo Pontio 27 od Nordluxu v geometrickom vyhotovení v 4 farebných variantoch s možnosťou paralelného zapojenia. (piesková)
Dĺžka
27cm
Hĺbka
9cm
Krytie
IP54
Materiál
hliník

Súvisiaci tovar

Says Who
Says Who
Spoznajte návrhárov svetla

Says Who

Designérské duo Says Who tvoří Kasper Meldgaard a Nikolaj Duve, kteří založili své studio v roce 2010. Zaujímají pragmatický přístup k designu, jejich touhou je vytvářet chytrá a inovativní řešení s použitím nejnovějších technologií včetně 3D tisku nebo virtuální reality v procesu vývoje. "Když se průmyslový design potká s uměním a inženýrství s kreativitou, vznikne kouzlo."

Ďalšia
produkty

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.