-20% na všetko 25.4.-28.4.

Nordlux Canis 2700K 345lm 5-kit

Energetická trieda F výrobca Nordlux #49750103
43 € 35
dostupnosť: 7-10 pracovných dní

Platí po celom Slovensku

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Bodové svetlá do každého domova

Set 5 klasických okrúhlych svietidiel na použitie v interiéri s kovovým rámom, ktoré krásne zapadnú do každého domova – to je Nordlux Canis. Svietidlá sú nastaviteľné, takže môžete nasmerovať svetlo tam, kam potrebujete. Vyžarujú teplé biele svetlo, takže sa budú hodiť do obývačky. Bodové svetlo je k dispozícii v troch farebných variantoch.

Súčasťou balenia sú žiarovky GU10.

Montážne rozmery: výška 11,5 cm, priemer 6,5 cm.

Set 5 klasických okrúhlych svietidiel na použitie v interiéri s kovovým rámom, ktoré krásne zapadnú do každého domova – to je Nordlux Canis v 3 farebných vyhotoveniach. (čierna)
Farebná teplota
2700K
Energetická trieda
Index podania farieb (CRI)
80 Ra
Krytie
IP20
Spoznajte výrobcu svetla

Nordlux

Nordlux je dánska firma založená roku 1977. Jej prednosťou je premyslený, jemný, ale zároveň veľmi nápaditý severský dizajn, na ktorom spolupracuje s mnohými známymi dizajnérmi. Práve vďaka prvotriednemu dizajnu svietidiel v kombinácii s dôrazom na potreby zákazníkov sa stal Nordlux takým populárnym. Firma vyváža svoje svietidlá do viac ako 50 krajín a teší sa obľube u čoraz väčšieho počtu spokojných zákazníkov po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.