-20% na všetko 25.4.-28.4.

Nordlux Tinia 60

Energetická trieda E
výrobca Nordlux #2210141001
103 € 82
skladom 2 ks

Pri objednaní do 10.30 (cez Packetu), alebo do 12:00 (cez GLS) dodáme tovar do dvoch pracovných dní. Pri neskoršom objednaní dodáme do troch pracovných dní.

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Stmievateľne v kúpeľni

Tinia od Nordluxu je moderné nástenné svietidlo, ktoré sa skvele hodí nad alebo vedľa kúpeľňového zrkadla či skrinky. Vysoké krytie zaručuje bezpečné použitie v kúpeľni. Poskytuje vysoký svetelný výkon, svetlo svieti smerom nahor aj nadol. Funkcia stmievača sa ovláda jednoducho klasickým vypínačom, svietidlo môžete stmievať v 3 krokoch. Nástenné svietidlo je k dispozícii v čiernom a bielom variante.

Záruka na LED žiarovku 5 rokov.

Nástenné svietidlo Tinia od Nordluxu je vďaka vysokému krytiu ideálne do kúpeľne. Je stmievateľné v 3 krokoch, svieti nahor a nadol a je k dispozícii vo dvoch farbách. (biela)
Farebná teplota
3000/4000K
Dĺžka
60cm
Energetická trieda
E
Hĺbka
14cm
Spoznajte výrobcu svetla

Nordlux

Nordlux je dánska firma založená roku 1977. Jej prednosťou je premyslený, jemný, ale zároveň veľmi nápaditý severský dizajn, na ktorom spolupracuje s mnohými známymi dizajnérmi. Práve vďaka prvotriednemu dizajnu svietidiel v kombinácii s dôrazom na potreby zákazníkov sa stal Nordlux takým populárnym. Firma vyváža svoje svietidlá do viac ako 50 krajín a teší sa obľube u čoraz väčšieho počtu spokojných zákazníkov po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.