-20% na všetko 25.4.-28.4.

Nádych exkluzivity

Osvetlite svoj domov tienidlami Brighter Days Penta od dánskeho dizajnéra Thora Høya pod záštitou značky Umage. Inšpirovaná históriou šperkov a architektonického dizajnu, ako aj prirodzeným vývojom patiny medených kodanských striech. Kombinácia statickej geometrickej základne a opulentného výrazu v kombinácii s mosadzou alebo oceľou je neprehliadnuteľná.

Kombinujte tienidlo so zavesením Umage, pohrajte sa s výrazom aj pomocou samostatného alebo skupinového zavesenia. 

Upozorňujeme, že podobne ako krásne medené strechy na budovách historických štvrtí Kodane, aj mosadzné tienidlo Brighter Days sa časom zmení, pretože masívna mosadz prirodzene patinuje.

 

Toto je len tienidlo, zavesenie nie je súčasťou balenia. Možnosť dokúpenia – pozri súvisiace produkty.

Tienidlo Brighter Days Penta spoločnosti Umage z masívnej ocele alebo mosadze ozdobí váš domov s geometrickou presnosťou. (ocel)
Materiál
masívna mosadz/masívna oceľ
Priemer
4,5cm4,5cm
Výška
8,7cm

Súvisiaci tovar

Spoznajte výrobcu svetla

Umage

UMAGE je dánska firma, od ktorej môžete čakať všetko, len nie obyčajné produkty. Už z jej názvu je to zrejmé – UMAGE znamená „urobiť niečo navyše“. Táto dánska firma sa snaží škandinávsky dizajn posúvať vždy o niečo ďalej. Spája estetiku, jednoduchosť, funkčnosť a tiež kladie dôraz na ekológiu (ich „placaté“ balenia naozaj „znižujú" spotrebu paliva pri preprave). Produkty od UMAGE nájdete vo viac ako 2000 obchodoch a 40 krajinách po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.