Obežná dráha

Prenosné svetlo Orbit od značky UMAGE je inšpirované obežnou dráhou Mesiaca okolo Zeme, je vyrobené z mliečne bieleho plastu s rafinovanými mosadznými detailmi. Lampa je tak ľahká, a zároveň štýlová – môžete si ju vziať všade so sebou a bude vyzerať skvele. Bezdrôtové svetlo má tri intenzity svietenia, ktoré vďaka inteligentnej konštrukcii môžete meniť naklonením lampy (na tú stranu, kde je zospodu lampy vypínač), rovnako tak lampu zapnete a vypnete. Svetlo vydrží svietiť až 20 hodín, potom ho ľahko dobijete pomocou priloženého kábla alebo originálnej bezdrôtovej nabíjačky Umage Unifier. Vzhľadom na vysoký stupeň krytia je svetlo vhodné ako do interiéru, tak aj exteriéru, bude sa hodiť napríklad na piknik s priateľmi.

Záruka 10 rokov na výrobné chyby.

Prenosné svetlo Orbit od značky Umage v bielom vyhotovení s mosadznými detailmi. Tri intenzity stmievania, vhodné do interiéru aj exteriéru. (biela, mosadz)
Index podania farieb (CRI)
81 Ra
Krytie
IP44
Materiál
plast, hliník, kov
Prevedenie
biela, mosadz

Súvisiaci tovar

Spoznajte výrobcu svetla

Umage

UMAGE je dánska firma, od ktorej môžete čakať všetko, len nie obyčajné produkty. Už z jej názvu je to zrejmé – UMAGE znamená „urobiť niečo navyše“. Táto dánska firma sa snaží škandinávsky dizajn posúvať vždy o niečo ďalej. Spája estetiku, jednoduchosť, funkčnosť a tiež kladie dôraz na ekológiu (ich „placaté“ balenia naozaj „znižujú" spotrebu paliva pri preprave). Produkty od UMAGE nájdete vo viac ako 2000 obchodoch a 40 krajinách po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.