Neprehliadnuteľné

Svietidlo UMAGE Hazel z dielne Jacoba Rudbecka bude skvelým doplnkom vášho interiéru. Zaoblené krivky inšpirované lieskovým orieškom, kombinácia čiernej alebo bielej farby a mosadze, to všetko dodáva svetlu minimalistický, ale zároveň hrejivý výraz. Zabudovaný LED panel je krytý bielym difúzorom, vďaka ktorému bude do miestnosti prúdiť jemné svetlo. Ak si zaobstaráte externý stmievač, je Hazel navyše stmievateľný. Využijete ho ako nad jedálenským stolom, tak v tmavšom kúte.

UMAGE Hazel je svetlo so zaobleným dizajnovým tvarom, v čiernej farbe, dostupné vo dvoch farebných vyhotoveniach. Je stmievateľný pomocou externého stmievača. (biela)
Farebná teplota
3000K
Farba kábla
čierna
Dĺžka kábla
270cm
Dôležité info
Pre funkciu stmievania je nutné dokúpiť externý stmievač.

Súvisiaci tovar

Spoznajte výrobcu svetla

Umage

UMAGE je dánska firma, od ktorej môžete čakať všetko, len nie obyčajné produkty. Už z jej názvu je to zrejmé – UMAGE znamená „urobiť niečo navyše“. Táto dánska firma sa snaží škandinávsky dizajn posúvať vždy o niečo ďalej. Spája estetiku, jednoduchosť, funkčnosť a tiež kladie dôraz na ekológiu (ich „placaté“ balenia naozaj „znižujú" spotrebu paliva pri preprave). Produkty od UMAGE nájdete vo viac ako 2000 obchodoch a 40 krajinách po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.