UMAGE Forget Me Not Medium

výrobca Umage #2225
119 € 59
Cena za kusy skladem.
skladom 1 ks

Pri objednaní do 10.30 (cez Packetu), alebo do 12:00 (cez GLS) dodáme tovar do dvoch pracovných dní. Pri neskoršom objednaní dodáme do troch pracovných dní.

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Kvetinová ľahkosť

Nechajte svoj interiér rozkvitnúť s tienidlom Forget Me Not Medium, najnovším prírastkom značky UMAGE. Drevené svietidlo inšpirované kvetom nezábudky dodá vášmu domovu hrejivý pocit a vnesie doň tóny severskej prírody. Tri farebné varianty umožňujú vytvárať farebné zhluky ako na rozkvitnutej lúke. Je len na vás, ako si ich skombinujete. Tienidlo je kompatibilné so závesmi UMAGE Rosette mini.

Ide len o tienidlo, zavesenie (včetně kulatého difuzoru) a žiarovka nie sú súčasťou balenia.

Drevené tienidlo Forgot Me Not od UMAGE v troch farebných variantoch vnesie do každého interiéru ľahkosť a hrejivý pocit. (tmavý dub)
Materiál
drevo
Priemer
28cm
Výška
7cm
Spoznajte výrobcu svetla

Umage

UMAGE je dánska firma, od ktorej môžete čakať všetko, len nie obyčajné produkty. Už z jej názvu je to zrejmé – UMAGE znamená „urobiť niečo navyše“. Táto dánska firma sa snaží škandinávsky dizajn posúvať vždy o niečo ďalej. Spája estetiku, jednoduchosť, funkčnosť a tiež kladie dôraz na ekológiu (ich „placaté“ balenia naozaj „znižujú" spotrebu paliva pri preprave). Produkty od UMAGE nájdete vo viac ako 2000 obchodoch a 40 krajinách po celom svete.

Ďalšia
produkty

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.