UMAGE Eos Esther 55

výrobca Umage kolekce EOS #2491
206
dostupnosť: 15 pracovných dní

Platí po celom Slovensku

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Nadýchaná hebkosť

Meno Eos patrilo pdľa gréckej mytológie bohyni úsvitu. Jemné svetlo úsvitu môžete preniesť do svojho domova vďaka nadýchaným tienidlám UMAGE Eos Esther 55 vytvorenými z husieho peria. Mäkké na dotyk a neodolateľné na pohľad budú jednoznačne ozdobou obývacích izieb alebo spální. Posaďte sa pod nežné obláčiky a zasnite sa na chvíľu. Možnosť otáčania lustra do štyroch možných uhlov ešte zvyšuje celkový vizuálny efekt tejto nadýchanej lampy. Vyberte si z piatich farebných vyhotovení to pravé pre vás. Tienidlo je kompatibilné so závesmi a stojanmi radu UMAGE.

Ide len o tienidlo, zavesenie a žárovka nie sú súčasťou balenia. Možnosť dokúpenia – pozri súvisiace produkty.

Tienidlo môžete vyčistiť (odstrániť prach) pomocou sušiča na vlasy s nastavením na najnižšiu teplotu. Pokiaľ aj tak zostane prach na tienidle, použite vlhkú handričku.

Elegantný pierkový luster UMAGE Eos – hebký dotyk dánskeho dizajnu. Ideálne do spální, obývacích izieb (svetlo šedá)
Dĺžka
55cm
Hĺbka
43cm
Materiál
husacie perie, textil & kov
Výška
19cm
Spoznajte výrobcu svetla

Umage

UMAGE je dánska firma, od ktorej môžete čakať všetko, len nie obyčajné produkty. Už z jej názvu je to zrejmé – UMAGE znamená „urobiť niečo navyše“. Táto dánska firma sa snaží škandinávsky dizajn posúvať vždy o niečo ďalej. Spája estetiku, jednoduchosť, funkčnosť a tiež kladie dôraz na ekológiu (ich „placaté“ balenia naozaj „znižujú" spotrebu paliva pri preprave). Produkty od UMAGE nájdete vo viac ako 2000 obchodoch a 40 krajinách po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.