UMAGE Clava Dine Wood

výrobca Umage #2362
576 € 173
Cena za kusy skladem.
skladom 1 ks

Pri objednaní do 10.30 (cez Packetu), alebo do 12:00 (cez GLS) dodáme tovar do dvoch pracovných dní. Pri neskoršom objednaní dodáme do troch pracovných dní.

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Hravá tieňohra

Výnimočný, takmer rezbársky skvost UMAGE Clava Dine Wood vytvorí na okolitých stenách hravé čary svetiel a tieňov. Laserom rezané lamely z dubového dreva poskladané vedľa seba s precíznou presnosťou si vynútia pozornosť a obdiv zo všetkých možných strán a uhlov. Vybrať si môžete zo 4 farebných prevedení. Tienidlo je kompatibilné so závesmi radu UMAGE.

Ide len o tienidlo, zavesenie nie je súčasťou balenia. Možnosť dokúpenia – pozri súvisiace produkty.

 toto je iba tienidlo, závesné nie je súčasťou balenia. Možno zakúpiť - pozri súvisiace produkty.
Závesné svetlo z dubového a jaseňového dreva vytvorené precíznym poskladaním tenkých lamiel v 4 farebných prevedeniach. (čierny dub)
Materiál
drevo
Priemer
43cm
Výška
24cm
Spoznajte výrobcu svetla

Umage

UMAGE je dánska firma, od ktorej môžete čakať všetko, len nie obyčajné produkty. Už z jej názvu je to zrejmé – UMAGE znamená „urobiť niečo navyše“. Táto dánska firma sa snaží škandinávsky dizajn posúvať vždy o niečo ďalej. Spája estetiku, jednoduchosť, funkčnosť a tiež kladie dôraz na ekológiu (ich „placaté“ balenia naozaj „znižujú" spotrebu paliva pri preprave). Produkty od UMAGE nájdete vo viac ako 2000 obchodoch a 40 krajinách po celom svete.

Ďalšia
produkty

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.