UMAGE Carmina Mini

výrobca Umage #2190
75
dostupnosť: 15 pracovných dní

Platí po celom Slovensku

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Ľahká a roztancovaná

Elegantné tienidlo UMAGE Carmina Mini vám pripomenie roztancované pompónky a sukne ľahkonohých balerín. Hodí sa všade tam, kde potrebujete decentné, nevtieravé osvetlenie a trochu odľahčenia v rámci celého interiéru. Dostupné v deviatich odtieňoch. Závesná alebo stojacia lampa – záleží iba na vás, tienidlo je totiž kompatibilné so závesmi a stojanmi rady UMAGE.

Ide len o tienidlo, zavesenie nie je súčasťou balenia. Možnosť dokúpenia – pozri súvisiace produkty.

Možnosť otočenia tienidla o 180°, môže byť použité ako závesná aj stojacia lampa.

Tienidlo sa dodáva v plochom ekologickom obale (tienidlo je v obale rozložené). Zostavenie vám zaberie asi 15 minút, návod "ako na to" nájdete vo videu nižšie.

 

Originálna lampa UMAGE Carmina. Ľahká a elegantná. Dve veľkosti, šesť farieb. Variabilná – závesná alebo stojacia (tienidlo pohyblivé v rozsahu 180°) (terakota)
Materiál
polypropylén
Prevedenie
žltá
Priemer
32cm
Výška
22cm
Spoznajte výrobcu svetla

Umage

UMAGE je dánska firma, od ktorej môžete čakať všetko, len nie obyčajné produkty. Už z jej názvu je to zrejmé – UMAGE znamená „urobiť niečo navyše“. Táto dánska firma sa snaží škandinávsky dizajn posúvať vždy o niečo ďalej. Spája estetiku, jednoduchosť, funkčnosť a tiež kladie dôraz na ekológiu (ich „placaté“ balenia naozaj „znižujú" spotrebu paliva pri preprave). Produkty od UMAGE nájdete vo viac ako 2000 obchodoch a 40 krajinách po celom svete.

Ďalšia
produkty

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.