UMAGE Asteria Move

výrobca Umage #2501
217
dostupnosť: 15 pracovných dní

Platí po celom Slovensku

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Mosadzný elegán

Jednoduchá a elegantná stolová lampa UMAGE Asteria Move sa hodí na každý pracovný stôl alebo nočný stolík. Difúzor osvetlí vaše miestnosti mäkkým svetlom a vďaka skrytému USB portu si môžete nabiť mobilný telefón, aj keď je lampa práve zhasnutá. Vypínač funguje zároveň aj ako stmievač, vďaka ktorému si môžete vybrať jednu z troch intenzít osvetlenia. Lampa je prenosná, vydrží svietiť až 35 hodín a ľahko sa dobíja pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. Asteria je k dispozícii v siedmich farebných variantoch.

Záruka 10 rokov na výrobné chyby.

Elegantná dizajnová stolová lampa so zabudovaným LED panelom a difúzorom so skrytým USB portom na nabíjanie mobilného telefónu, trojstupňový stmievač (antracit)
Farebná teplota
3000K
Index podania farieb (CRI)
80 Ra
Kábel súčasťou balenia
nie je
Krytie
IP20
Spoznajte výrobcu svetla

Umage

UMAGE je dánska firma, od ktorej môžete čakať všetko, len nie obyčajné produkty. Už z jej názvu je to zrejmé – UMAGE znamená „urobiť niečo navyše“. Táto dánska firma sa snaží škandinávsky dizajn posúvať vždy o niečo ďalej. Spája estetiku, jednoduchosť, funkčnosť a tiež kladie dôraz na ekológiu (ich „placaté“ balenia naozaj „znižujú" spotrebu paliva pri preprave). Produkty od UMAGE nájdete vo viac ako 2000 obchodoch a 40 krajinách po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.