Kúsok lesa u vás doma

Éterická a neprehliadnuteľná. Nová verzia tienidla UMAGE Aluvia z leštenej mosadze ozdobí každý kút vášho domova. Hodí sa aj do kaviarne alebo firemnej relax zóny. Na výber z dvoch veľkostí. Závesná alebo stojacia lampa – je to len na vás, tienidlo je kompatibilné so závesmi a stojanmi série UMAGE. 

Ide len o tienidlo, zavesenie nie je súčasťou balenia. Možnosť dokúpenia – pozri súvisiace produkty.

Možnosť otočenia tienidla o 180°, môže sa použiť ako závesné aj stojacie svietidlo.

Tienidlo sa dodáva v plochom ekologickom balení (tienidlo je v balení rozložené). Na jeho zloženie vám bude stačiť cca 15 minút, návod na zostavenie nájdete vo videu nižšie.

 

Nová verzia lampy UMAGE Aluvia – z leštenej mosadze, vo dvoch veľkostiach. Variabilná – závesná alebo stojacia (tienidlo pohyblivé v rozsahu 180°) ( Priemer: Ø59cm)
Materiál
hliník
Prevedenie
leštená mosadz
Priemer
50cm a viac
Výška
30/48cm
Spoznajte výrobcu svetla

Umage

UMAGE je dánska firma, od ktorej môžete čakať všetko, len nie obyčajné produkty. Už z jej názvu je to zrejmé – UMAGE znamená „urobiť niečo navyše“. Táto dánska firma sa snaží škandinávsky dizajn posúvať vždy o niečo ďalej. Spája estetiku, jednoduchosť, funkčnosť a tiež kladie dôraz na ekológiu (ich „placaté“ balenia naozaj „znižujú" spotrebu paliva pri preprave). Produkty od UMAGE nájdete vo viac ako 2000 obchodoch a 40 krajinách po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.