Asymetrický klenot interiéru

Tienidlo tejto unikátnej závesnej lampy z dielne Studia Vayehi je vyrobené z drevenej dyhy, efektne zloženej do špirály, ktorá môže smerovať dole alebo hore – je to na vás. Wing bude vyzerať skvele najmä v skupine, kde každú z lámp zavesíte v inej výške. Skladaním lampa vydáva nepriame svetlo s úžasnými efektmi, žiarovka je viditeľná z jednej strany. Súčasťou je textilný kábel s mosadznými detailmi, môžete si vybrať z piatich farieb – bielej, čiernej, sivej, hnedej alebo svetlohnedej.

Svetlo sa štandardne dodáva s bielym káblom. Ak si želáte inú farbu kábla, napíšte pri objednávke do poznámky vami zvolenú farbu. 

Info o kryte

Asymetrické závesné svetlo Studio Vayehi Wing z drevenej dyhy, tri rôzne veľkosti, päť farieb kábla ( Priemer: 60cm)
Dĺžka kábla
150cm
Dôležité info
Možnosť výberu farby kábla: biely, čierny, červený, svetlo zelený, šedý
Materiál
dyha
Materiál kábla
textil
Spoznajte výrobcu svetla

Studio Vayehi

Izraelské dizajnérske duo Tzuri Gottlieb a Katharina Brand spolu zdieľajú veľkú lásku k prírode a prírodným materiálom. Predovšetkým dyhy sú v ich tvorbe zásadné. Tento materiál skúmajú z technického hľadiska a skúšajú, kam až ich pustia. V ich tvorbe môžeme vidieť odtlačok toho, s akým citom nad svietidlami a materiálmi uvažujú. Ich svietidlá sú veľmi organické a vychádzajú rýdzo z prírody.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.