Jednoduché, elegantné, efektívne

Keď rozsvietite toto závesné svietidlo, dočkáte sа nádherného svetelného efektu, ktorý vytvárajú na seba naskladané pásy prírodnej dyhy a medzier medzi nimi. Dodajte svojmu interiéru hrejivú atmosféru, ktorú dokáže vyčariť len kombinácia dreva a svetla – čo tak zavesiť Wind 55 nad jedálenský stôl? Môžete si vybrať z troch druhov dyhy – bambusovej, javorovej alebo orechovej, a piatich farieb kábla – čiernej, bielej, sivej, hnedej a svetlohnedej. Skvele bude vyzerať v kombinácii so svietidlami rôznych veľkostí z ponuky. 

Svetlo sa štandardne dodáva s bielym káblom. Ak si želáte inú farbu kábla, napíšte pri objednávke do poznámky vami zvolenú farbu. 

Info o kryte

Závesné svietidlo Wind 55 z prírodnej dyhy vytvárajúce svetelné efekty vďaka prúžkom. (Dyha: orech)
Dĺžka kábla
150cm
Dôležité info
Možnosť výberu farby kábla: biely, čierny, červený, svetlo zelený, šedý
Materiál
dyha
Materiál kábla
textil

Súvisiaci tovar

Spoznajte výrobcu svetla

Studio Vayehi

Izraelské dizajnérske duo Tzuri Gottlieb a Katharina Brand spolu zdieľajú veľkú lásku k prírode a prírodným materiálom. Predovšetkým dyhy sú v ich tvorbe zásadné. Tento materiál skúmajú z technického hľadiska a skúšajú, kam až ich pustia. V ich tvorbe môžeme vidieť odtlačok toho, s akým citom nad svietidlami a materiálmi uvažujú. Ich svietidlá sú veľmi organické a vychádzajú rýdzo z prírody.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.