Udržateľnosť v kombinácii s ľahkosťou obláčika

Táto závesná lampa sa vo vašom interiéri bude vznášať ako obláčik. Light Cloud 60 poteší každého, komu je blízka myšlienka trvalej udržateľnosti – je totiž vyrobená zo zvyškov dyhy z drevárskych dielní, ktoré sa už nedali využiť. Každá lampa Light Cloud je originál, a keďže je vyrobená z dlhého súvislého pásu dyhy, ktorý sa stáča do špirály, po rozsvietení vytvára dojem slnečných lúčov prenikajúcich cez oblaky.

Vyberte si z javorového, orechového alebo bambusového vyhotovenia a piatich farieb kábla – čiernej, bielej, sivej, hnedej a svetlohnedej.

Svetlo sa štandardne dodáva s bielym káblom. Ak si želáte inú farbu, napíšte nám ju do poznámky.

Info o kryte

Udržateľná elegantná závesná lampa z dyhy – Studio Vayehi Light 60 Cloud v troch vyhotoveniach – javor, orech, bambus. (Dyha: jaovr)
Farba kábla
biela
Dĺžka kábla
150cm
Dôležité info
Iná farba kábla na požiadanie.
Materiál
dyha
Spoznajte výrobcu svetla

Studio Vayehi

Izraelské dizajnérske duo Tzuri Gottlieb a Katharina Brand spolu zdieľajú veľkú lásku k prírode a prírodným materiálom. Predovšetkým dyhy sú v ich tvorbe zásadné. Tento materiál skúmajú z technického hľadiska a skúšajú, kam až ich pustia. V ich tvorbe môžeme vidieť odtlačok toho, s akým citom nad svietidlami a materiálmi uvažujú. Ich svietidlá sú veľmi organické a vychádzajú rýdzo z prírody.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.