Pre inteligentnú domácnosť 

Smart Light Bridge vám s pomocou bluetooth umožní ovládať svetlá vo vašej domácnosti v podstate odkiaľkoľvek. Vďaka aplikácii Nordlux Smartl Light si môžete nastaviť plány a programy tak, aby svetlá simulovali vašu prítomnosť, keď je rodina na dovolenke. Keďže Nordlux Smart Light je kompatibilný s inteligentnými domácimi asistentmi Amazon Alexa a Google Home, je možné ovládať svetlá aj hlasom. Smart Bridge je potrebné zakúpiť samostatne. Most funguje s 2, 4 aj 5,0 GHz wi-fi.

Smart Bridge komunikuje so žiarovkami iba pomocou bluetooth.

Smart Light Bridge vylepšuje funkcie inteligentných žiaroviek Nordlux prepojením a ovládaním odkiaľkoľvek, most funguje s 2, 4 aj 5,0 GHz wi-fi. (biela)
Dĺžka
6,6cm
Dĺžka kábla
120cm
Krytie
IP20
Materiál
plast
Spoznajte výrobcu svetla

Nordlux

Nordlux je dánska firma založená roku 1977. Jej prednosťou je premyslený, jemný, ale zároveň veľmi nápaditý severský dizajn, na ktorom spolupracuje s mnohými známymi dizajnérmi. Práve vďaka prvotriednemu dizajnu svietidiel v kombinácii s dôrazom na potreby zákazníkov sa stal Nordlux takým populárnym. Firma vyváža svoje svietidlá do viac ako 50 krajín a teší sa obľube u čoraz väčšieho počtu spokojných zákazníkov po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.