Nordlux Works IP65

Energetická trieda F výrobca Nordlux #27586101
49 € 29
Cena za kusy skladem.
skladom 1 ks

Pri objednaní do 10.30 (cez Packetu), alebo do 12:00 (cez GLS) dodáme tovar do dvoch pracovných dní. Pri neskoršom objednaní dodáme do troch pracovných dní.

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Pracovné LED svetlo

Výkonné prachotesné žiarivkové svietidlo Works značky Nordlux s dvoma zdrojmi v ekonomickom LED vyhotovení sa dodáva s vysokým krytím až IP65 a 2 výkonnostných variantoch. Hodí sa do miestností, kde sa vyžaduje vyššia intenzita svetla a väčšia odolnosť svietidla, napr. v garáži alebo v pivnici.

Výkonné prachotesné žiarivkové svietidlo Nordlux Works IP65 vo vysokom krytí s veľkou odolnosťou s dvoma žiarivkami vo dvoch výkonnostných variantoch (Dĺžka: 66cm)
Príkon
2x9/2x18W
Životnost žárovky
25000 hodin
Žiarovka
žiarivka T8
Závit
G13

Súvisiaci tovar

Spoznajte výrobcu svetla

Nordlux

Nordlux je dánska firma založená roku 1977. Jej prednosťou je premyslený, jemný, ale zároveň veľmi nápaditý severský dizajn, na ktorom spolupracuje s mnohými známymi dizajnérmi. Práve vďaka prvotriednemu dizajnu svietidiel v kombinácii s dôrazom na potreby zákazníkov sa stal Nordlux takým populárnym. Firma vyváža svoje svietidlá do viac ako 50 krajín a teší sa obľube u čoraz väčšieho počtu spokojných zákazníkov po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.