Pre inteligentnú domácnosť 

Štartovací balíček obsahuje dve inteligentné žiarovky a inteligentný Light Bridge, ktorý vám pomocou bluetooth umožní ovládať svetlá vo vašej domácnosti v podstate odkiaľkoľvek. Vďaka aplikácii môžete nastavovať plány a programy tak, aby svetlá simulovali vašu prítomnosť, napríklad keď je rodina na dovolenke. Inteligentná žiarovka od Nordluxu vám ponúka široký rozsah teplôt svetla 2200 – 6500 K. Žiarovky sú stmievateľné – intenzitu svetla môžete meniť v rozmedzí 20 – 900 lm.

Keďže Nordlux Smart Light je kompatibilný s inteligentnými domácimi asistentmi Amazon Alexa a Google Home, je možné ovládať svetlá aj hlasom.

Nordlux Starter Pack dve inteligentné žiarovky a Smart Light Bridge - vylepšuje funkčnosť inteligentných žiaroviek Nordlux prepojením a ovládaním odkiaľkoľvek. (biela)
Farebná teplota
2200-6500K
Energetická trieda
Materiál
sklo, plast
Maximálny príkon
2x7W

Súvisiaci tovar

Spoznajte výrobcu svetla

Nordlux

Nordlux je dánska firma založená roku 1977. Jej prednosťou je premyslený, jemný, ale zároveň veľmi nápaditý severský dizajn, na ktorom spolupracuje s mnohými známymi dizajnérmi. Práve vďaka prvotriednemu dizajnu svietidiel v kombinácii s dôrazom na potreby zákazníkov sa stal Nordlux takým populárnym. Firma vyváža svoje svietidlá do viac ako 50 krajín a teší sa obľube u čoraz väčšieho počtu spokojných zákazníkov po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.