Rafinovaná asymetria

Inšpiráciu hľadala dánska dizajnérka Maria Berntsen v organických tvaroch, čím položila základ série Shapes od Nordluxu. Nechajte sa očariť jedinečným tienidlom z opálového skla asymetrickej formy, ktorá sa skvele dopĺňa s lesklou mosadznou základňou. Spoločne vytvárajú rafinované umelecké dielo. Tienidlom stolovej lampičky prechádza mäkké rozptýlené svetlo, ktoré dodáva jemnosť každej miestnosti. Nech ju umiestnite kamkoľvek, bude ozdobou každého kúta vášho domu.

 

Stolová lampa Shapes od Nordluxu s tienidlom z opálového skla v kombinácii s mosadznou základňou. Tienidlo asymetrickej formy dodáva priestoru mäkkú rozptýlenú žiaru. (opálové sklo, mosadz)
Farba kábla
čierna
Dĺžka kábla
250cm
Krytie
IP20
Materiál
sklo, kov

Súvisiaci tovar

Maria Berntsen
Maria Berntsen
Spoznajte návrhárov svetla

Maria Berntsen

"Design není jen o funkčnosti, je hlavně o emočním propojení a dopadu. Úspěchem pro mě je, když můj design přináší radost lidem každý den jejich života." Od roku 1992 se ve svém vlastní studiu v Kodani zaměřuje Maria Berntsen na architekturu a design. Ve světě designu je její jméno po léta známou značkou. Spolupracovala s širokým spektrem dánských a mezinárodních společností, z čehož vznikl nespočet úspěšných designů.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.