Nordlux Oja Smart černá

Energetická trieda F
výrobca Nordlux #2015036103N
81
již není k dispozici

Platí po celom Slovensku

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Ultra štíhly

Ultratenký stropný panel v čiernej farbe Oja Smart vám ponúka na výber z troch priemerov, vďaka čomu si môžete vybrať ideálnu veľkosť pre váš interiér. Ďalšími výhodami tohto svietidla je ovládanie prostredníctvom bluetooth (aplikácia Nordlux Smart Light), možnosť výberu intenzity svetla a teploty farieb.

Záruka 5 rokov na LED žiarovku.

Ultratenký stropný panel Oja Smart, ovládanie prostredníctvom bluetooth, možnosť výberu intenzity svetla a teploty farby v čiernom vyhotovení. ( Priemer: Ø29,4cm)
Stmievateľné
áno
Životnost žárovky
25000 hodin
Žiarovka
LED
Závit
zabudovaná LED
Spoznajte výrobcu svetla

Nordlux

Nordlux je dánska firma založená roku 1977. Jej prednosťou je premyslený, jemný, ale zároveň veľmi nápaditý severský dizajn, na ktorom spolupracuje s mnohými známymi dizajnérmi. Práve vďaka prvotriednemu dizajnu svietidiel v kombinácii s dôrazom na potreby zákazníkov sa stal Nordlux takým populárnym. Firma vyváža svoje svietidlá do viac ako 50 krajín a teší sa obľube u čoraz väčšieho počtu spokojných zákazníkov po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.