Jemnosť a nadčasovosť

Séria Nono čerpá inšpiráciu z moderných geometrických tvarov. Závesné svetlo Nono 23,5 má jasné línie, pôsobí nadčasovo a je vyrobené z pevných a vysokokvalitných materiálov. Kónické tienidlo v matnom saténovom vyhotovení skrýva žiarovku a zaručuje príjemné osvetlenie bez oslnenia. Perfektne sa bude hodiť samostatne aj v kombinácii viacerých svetiel nad jedálenský stôl, kde vám navodí tú správnu atmosféru. Svetlo je k dispozícii v základnej bielej a čiernej farbe, ktoré si vyberiete?

Nadčasové závesné svelto Nono 23,5 je vyrobené z vysokokvalitných materiálov, kónické tienidlo zaisťuje osvetlenie bez oslnenia, hodí sa nad jedálenský stôl na vytvorenie správnej atmosféry. K dispozícii vo dvoch farbách – bielej a čiernej. (čierna)
Dĺžka kábla
300cm
Krytie
IP20
Materiál
kov, plast
Materiál kábla
textil

Súvisiaci tovar

Bønnelycke MDD
Bønnelycke MDD
Spoznajte návrhárov svetla

Bønnelycke MDD

Bønnelycke svou kariéru zahájil v roce 1988 návrhem svítidel, nábytku a interiérů. Je známý svou touhou a nutkáním pracovat konstruktivně, inovativně a bez jakéhokoli rozmaru. Bønnelycke MDD a jeho tým jsou perfekcionisté s profesionální zvědavostí a mezinárodními zkušenostmi. Zabývají se širokou škálu designových disciplín zahrnujících od architektury a interiérového designu, přes design nábytku a produktový design až po komunikační úkoly, grafický design a web design.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.