Solárny stĺpik

Vonkajší záhradný stĺpik na solárnu energiu v elegantnom okrúhlom vyhotovení, ktorý poskytuje 360-stupňový svetelný tok, to je Nama od Nordluxu. Bude sa hodiť na príjazdovú cestu alebo kdekoľvek, kde potrebujete kvalitné osvetlenie. Počas dňa sa dobíja slnečným žiarením a automaticky sa rozsvieti pri detekcii pohybu. Vyberte si z dvoch vyhotovení s výškou 50 alebo 90 cm.

Záruka na LED zdroj 5 rokov.

Solárny záhradný stĺpik Nama od Nordluxu v elegantnom okrúhlom vyhotovení, dobíja sa počas dňa slnečným žiarením a aktivuje sa pri detekcii pohybu. Dostupný vo dvoch veľkostiach – výška 50 alebo 90 cm. (Výška: 100cm)
Farebná teplota
3000K
Index podania farieb (CRI)
80 Ra
Krytie
IP54
Materiál
hliník, plast
Spoznajte výrobcu svetla

Nordlux

Nordlux je dánska firma založená roku 1977. Jej prednosťou je premyslený, jemný, ale zároveň veľmi nápaditý severský dizajn, na ktorom spolupracuje s mnohými známymi dizajnérmi. Práve vďaka prvotriednemu dizajnu svietidiel v kombinácii s dôrazom na potreby zákazníkov sa stal Nordlux takým populárnym. Firma vyváža svoje svietidlá do viac ako 50 krajín a teší sa obľube u čoraz väčšieho počtu spokojných zákazníkov po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.