Jednoduchosť a elegancia

Stojacia lampa zo série Molli od výrobcu Nordlux je minimalistická a elegantná, bude skvelým doplnkom do vášho interiéru. Dve šikmé tienidlá z matného bieleho opálového skla v kombinácii s čiernym kovom tvoria skvelý pár a zaisťujú jemné rozptýlené svetlo. Nastaviteľné ramená určite využijete v čitateľskom kútiku na namierenie na obľúbenú knihu alebo v tmavom kúte miestnosti. Každé tienidlo môžete nastavovať zvlášť rôznymi smermi.

Minimalistická stojacia lampa v kombinácii skla a čierneho kovu Nordlux Molli. Šikmé tienidlá poskytujú rozptýlené svetlo, ramená tienidiel sú navyše nastaviteľné, takže sa bude hodiť v kútiku na čítanie. (čierna)
Odpojiteľný kábel
áno
Žiarovka
nie
Závit
E14
Výška

Súvisiaci tovar

Spoznajte výrobcu svetla

Nordlux

Nordlux je dánska firma založená roku 1977. Jej prednosťou je premyslený, jemný, ale zároveň veľmi nápaditý severský dizajn, na ktorom spolupracuje s mnohými známymi dizajnérmi. Práve vďaka prvotriednemu dizajnu svietidiel v kombinácii s dôrazom na potreby zákazníkov sa stal Nordlux takým populárnym. Firma vyváža svoje svietidlá do viac ako 50 krajín a teší sa obľube u čoraz väčšieho počtu spokojných zákazníkov po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.