Ľahkosť detailov

Radosť a svetlo prinesie do vášho interiéru Mimi 3 od Nordluxu. Tenký moderný dizajn podčiarkujú elegantné zlaté detaily, ktoré dodajú klasickému vzhľadu jedinečný nádych. Nastaviteľné tienidlá môžete otočiť či nakloniť požadovaným smerom, a tým osvetliť konkrétne miesto alebo väčšiu plochu. Pristane mu to na chodbe, v obývačke či vašej spálni. Teraz už len vybrať z dvoch farebných variantov – bude to čierna či biela?

Stropné bodové svetlo Mimi 3 od Nordluxu s elegantnými zlatými detailmi, dve tienidlá sú otočné a nastaviteľné v rôznych smeroch, možnosť výberu z dvoch farebných variantov – čierneho alebo bieleho. (biela)
Hĺbka
10cm
Krytie
IP20
Materiál
kov, plast
Maximálny príkon
25W
Bønnelycke MDD
Bønnelycke MDD
Spoznajte návrhárov svetla

Bønnelycke MDD

Bønnelycke svou kariéru zahájil v roce 1988 návrhem svítidel, nábytku a interiérů. Je známý svou touhou a nutkáním pracovat konstruktivně, inovativně a bez jakéhokoli rozmaru. Bønnelycke MDD a jeho tým jsou perfekcionisté s profesionální zvědavostí a mezinárodními zkušenostmi. Zabývají se širokou škálu designových disciplín zahrnujících od architektury a interiérového designu, přes design nábytku a produktový design až po komunikační úkoly, grafický design a web design.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.