Nordlux Mib 6

výrobca Nordlux kolekce MIB #71655011
184 € 110
Cena za kusy skladem.
skladom 2 ks

Pri objednaní do 10.30 (cez Packetu), alebo do 12:00 (cez GLS) dodáme tovar do dvoch pracovných dní. Pri neskoršom objednaní dodáme do troch pracovných dní.

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Minimalistická elegancia

Minimalistická stolová lampa Mib 6 je založená na klasických cnostiach severského dizajnu. Jednoduché elegantné vyhotovenie nastaviteľnej hlavy v troch farebných variantoch sa bude skvele hodiť do vašej moderne zariadenej pracovne. Môžete ju používať aj ako lampičku na čítanie, pretože vďaka presnému smerovaniu svetla nebudete oslňovať partnera. Osvetlenie miestnosti ľahko zladíte s ďalšími svetlami z radu Mib.

Minimalistická stolová lampa Nordlux Mib 6 s úzkou nastaviteľnou hlavou v troch farbách (šedá)
Dĺžka kábla
250cm
Krytie
IP20
Materiál
kov
Maximálny príkon
8W
Bønnelycke MDD
Bønnelycke MDD
Spoznajte návrhárov svetla

Bønnelycke MDD

Bønnelycke svou kariéru zahájil v roce 1988 návrhem svítidel, nábytku a interiérů. Je známý svou touhou a nutkáním pracovat konstruktivně, inovativně a bez jakéhokoli rozmaru. Bønnelycke MDD a jeho tým jsou perfekcionisté s profesionální zvědavostí a mezinárodními zkušenostmi. Zabývají se širokou škálu designových disciplín zahrnujících od architektury a interiérového designu, přes design nábytku a produktový design až po komunikační úkoly, grafický design a web design.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.