Netradičné

Novinka od Nordluxu Ivona 54 búra predstavy o klasických lustroch. Vďaka inovatívnemu modernému vzhľadu vás luster nadchne, skladá sa zo 4 sklenených gulí, ktoré sú spojené do komplexného diela. Môžete si vybrať z dvoch farebných variantov – čierny kov a dymové sklo tvorí chladný industriálny vzhľad, oproti tomu opálové sklo v kombinácii s mosadzou vytvára elegantný jemný dojem. K čiernemu variantu s dymovým sklom odporúčame zaobstarať si jednu z našich dekoratívnych žiaroviek.

Info o kryte

 

Čierna verzia obsahuje čierny kábel, mosadzná verzia biely kábel.

Netradičný luster zložený zo 4 sklenených gulí v komplexnom celku, to je Nordlux Ivona 54. Vyberte si z dvoch variantov – dymové sklo s čiernou a opálové sklo s mosadzou. (dymové sklo, čierna)
Stmievateľné
áno
Priemer/výška základne
v informacích o produktu
Materiál základne
kov
Farba základne
mosadz, čierna

Súvisiaci tovar

Spoznajte výrobcu svetla

Nordlux

Nordlux je dánska firma založená roku 1977. Jej prednosťou je premyslený, jemný, ale zároveň veľmi nápaditý severský dizajn, na ktorom spolupracuje s mnohými známymi dizajnérmi. Práve vďaka prvotriednemu dizajnu svietidiel v kombinácii s dôrazom na potreby zákazníkov sa stal Nordlux takým populárnym. Firma vyváža svoje svietidlá do viac ako 50 krajín a teší sa obľube u čoraz väčšieho počtu spokojných zákazníkov po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.