Nordlux Darci

výrobca Nordlux #2120551003
184
skladom 2 ks

Pri objednaní do 10.30 (cez Packetu), alebo do 12:00 (cez GLS) dodáme tovar do dvoch pracovných dní. Pri neskoršom objednaní dodáme do troch pracovných dní.

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Tajuplná

S priemyselným inovatívnym dizajnom prichádza rad Darci od Nordluxu. Nástenná lampička bude perfektným funkčným a estetickým doplnkom vášho domova. Zakrivenú hlavu ľahko nastavíte pomocou kĺbu, či už ju využívate na čítanie, prácu alebo len na zvýraznenie atmosféry v miestnosti. Lampička si nájde svoje miesto v kuchyni, v kútiku na čítanie, ale vďaka minimalistickému spracovaniu sa hodí všade. Čierny saténovo hebký matný povrch a dotykový vypínač je už len čerešničkou na torte tohto žiariaceho skvostu.

Kombinácia funkčného a estetického – to je nástenná lampička Darci od Nordluxu. Pomocou kĺbu nastavíte smer svetla, vďaka čomu sa hodí do čitateľského kútika. V čiernej farbe s matným zamatovým povrchom. (čierna)
Odpojiteľný kábel
nie
Žiarovka
nie
Závit
E14
Výška
36,5cm

Súvisiaci tovar

Bjørn + Balle
Bjørn + Balle
Spoznajte návrhárov svetla

Bjørn + Balle

Christian Bjørn a Rune Balle jsou jedni z nejosobitějších designerů firmy Nordlux. Jejich síla spočívá v umění zkombinovat minimalistický skandinávský design a aktuální designové trendy. Produkty z jejich rukou mají vždy tyto společné prvky - cit pro detail, chytrou kombinaci materiálů a silnou identitu.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.