Nordlux Arki 35

výrobca Nordlux #2118111003
205 € 144
Cena za kusy skladem.
skladom 1 ks

Pri objednaní do 10.30 (cez Packetu), alebo do 12:00 (cez GLS) dodáme tovar do dvoch pracovných dní. Pri neskoršom objednaní dodáme do troch pracovných dní.

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Moderný dizajn na terasu

Vonkajšie nástenné svietidlo z kolekcie Arki 35 značky Nordlux v modernom dizajne. Vďaka možnosti paralelného zapojenia je vhodné na osvetlenie terasy alebo prístupu k domu. K dispozícii vo dvoch farebných vyhotoveniach –⁠ čiernom a galvanizovanom.

Záruka 15 rokov proti korózii na galvanizované vyhotovenie. 

Vonkajšie nástenné svietidlo Arki 35 od Nordluxu s elegantným vzhľadom z čierneho matného kovu alebo v galvanizovanom vyhotovení (čierna)
Hĺbka
40,7cm
Krytie
IP54
Materiál
kov, plast
Maximálny príkon
20W

Súvisiaci tovar

Bønnelycke MDD
Bønnelycke MDD
Spoznajte návrhárov svetla

Bønnelycke MDD

Bønnelycke svou kariéru zahájil v roce 1988 návrhem svítidel, nábytku a interiérů. Je známý svou touhou a nutkáním pracovat konstruktivně, inovativně a bez jakéhokoli rozmaru. Bønnelycke MDD a jeho tým jsou perfekcionisté s profesionální zvědavostí a mezinárodními zkušenostmi. Zabývají se širokou škálu designových disciplín zahrnujících od architektury a interiérového designu, přes design nábytku a produktový design až po komunikační úkoly, grafický design a web design.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.