Výnimočný zážitok

Svetlo Aludra 95 od Nordluxu spája sochársky dizajn a moderný minimalizmus. Záhradný stĺpik vytvára príjemnú atmosféru vďaka efektu svetla a tieňa, ktorý sa rozlieva po okolí. Výborne vám posvieti na príjazdovú cestu alebo pri vchode do domu. Svetlo je vyrobené z veľmi odolného materiálu, takže vydrží aj v nepriaznivých podmienkach a je odolné voči korózii. Môžete si ho zakúpiť v troch farebných vyhotoveniach – čiernom, tmavom mosadznom alebo hliníkovom.

Vonkajší záhradný stĺpik svetla Aludra 95 od Nordluxu v modernom minimalistickom dizajne. Vďaka špecifickému tvaru vytvára na okolí hru svetla a tieňa. Vyrobené z odolného materiálu, dostupné v troch farebných vyhotoveniach – čiernom, mosadznom a hliníkovom. (hliník)
Krytie
IP54
Materiál
hliník, plast
Maximálny príkon
15W
Možnosť paralelného zapojenia
áno
Jacob Jensen Design
Jacob Jensen Design
Spoznajte návrhárov svetla

Jacob Jensen Design

Pro studio Jacob Jensen Design je typický moderní nadčasový jazyk, který je vizionářským stylem inspirujícím po celém světě. Studio od svého založení v roce 1958 navrhlo více než tisíc produktů a je jednou z nejvíce oceňovaných poradenských společností ve Skandinávii. Umělecký jazyk pracuje se vzdáleností, blízkostí a dotykem. Na dálku designy upoutají, při přiblížení odhalí zajímavé detaily a s dotykem ožívají vzrušující vlastnosti.

Ďalšia
produkty

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.