Nordlux Aludra 18

výrobca Nordlux #2118006061
108 € 65
Cena za kusy skladem.
skladom 3 ks

Pri objednaní do 10.30 (cez Packetu), alebo do 12:00 (cez GLS) dodáme tovar do dvoch pracovných dní. Pri neskoršom objednaní dodáme do troch pracovných dní.

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Výnimočný zážitok

Svetlo Aludra 18  od Nordluxu spája sochársky dizajn a moderný minimalizmus. Všestranné stropné svetlo vytvára príjemnú atmosféru vďaka svetelnému a tieňovému efektu, ktorý sa bude prejavovať v okolí. Svetlo je vyrobené z veľmi odolného materiálu, a tak vydrží nepriaznivé podmienky a je odolné voči korózii. Môžete si ho kúpiť v troch farebných vyhotoveniach – čiernom, z tmavej mosadze alebo hliníka.

Vonkajšie stropné svetlo Aludra 18 od Nordluxu v modernom minimalistickom dizajne. Vďaka špecifickému tvaru vytvára v priestore hru svetla a tieňa. Vyrobené z odolného materiálu, dostupné v troch farebných vyhotoveniach – čiernom, mosadznom a hliníkovom. ( tmavá mosadz)
Krytie
IP54
Materiál
hliník, plast
Maximálny príkon
15W
Možnosť paralelného zapojenia
áno
Jacob Jensen Design
Jacob Jensen Design
Spoznajte návrhárov svetla

Jacob Jensen Design

Pro studio Jacob Jensen Design je typický moderní nadčasový jazyk, který je vizionářským stylem inspirujícím po celém světě. Studio od svého založení v roce 1958 navrhlo více než tisíc produktů a je jednou z nejvíce oceňovaných poradenských společností ve Skandinávii. Umělecký jazyk pracuje se vzdáleností, blízkostí a dotykem. Na dálku designy upoutají, při přiblížení odhalí zajímavé detaily a s dotykem ožívají vzrušující vlastnosti.

Ďalšia
produkty

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.