Nordlux Align

výrobca Nordlux #2120095001
K dispozícii v showroome Praha
?
151
již není k dispozici

Platí po celom Slovensku

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

V pohybe

Séria moderných stolových svetiel dánskej dizajnérky Marie Berntsen, to je Align od Nordluxu. Lampičky podporujú zvedavosť a interakciu, pohltí vás ich mäkký matný zamatový povrch, ktorý je jemne podčiarknutý detailmi z brúsenej mosadze. Pomyselnou čerešničkou na torte je potom tienidlo lampy. To pozostáva zo statického vnútorného tienidla a vonkajšieho, ktoré je pohyblivé, preto si ho môžete nastaviť a prispôsobiť presne podľa vašich potrieb. Vyberte si z 8 farieb.

Súčasťou každého variantu je kábel v zodpovedajúcej farbe.

Originálne stolové svietidlo Align od Nordluxu v matnom zamatovom vyhotovení s detailmi z brúsenej mosadze. Tienidlo lampy sa skladá z vnútorného staitckého a vonkajšieho pohyblivého, ktoré si môžete prispôsobiť podľa vašich potrieb. Môžete si vybrať jednu z 8 farieb (biela)
Dĺžka kábla
250cm
Krytie
IP20
Materiál
kov
Materiál kábla
textil

Súvisiaci tovar

Maria Berntsen
Maria Berntsen
Spoznajte návrhárov svetla

Maria Berntsen

"Design není jen o funkčnosti, je hlavně o emočním propojení a dopadu. Úspěchem pro mě je, když můj design přináší radost lidem každý den jejich života." Od roku 1992 se ve svém vlastní studiu v Kodani zaměřuje Maria Berntsen na architekturu a design. Ve světě designu je její jméno po léta známou značkou. Spolupracovala s širokým spektrem dánských a mezinárodních společností, z čehož vznikl nespočet úspěšných designů.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.