Lucide Gipsy

výrobca Lucide #1354002531
59 € 42
Cena za kusy skladem.
skladom 1 ks

Pri objednaní do 10.30 (cez Packetu), alebo do 12:00 (cez GLS) dodáme tovar do dvoch pracovných dní. Pri neskoršom objednaní dodáme do troch pracovných dní.

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Dych berúce

Elegantné a jednoduché, tak sa ľahko dalo popísať závesné svietidlo Gipsy od Lucide. Svetlo je panensky biele, tvorí ho dlhá trubica. Dĺžku kábla si môžete nastaviť podľa potreby. Bude sa hodiť nad jedálenský stôl v zavesení viacerých kusov, rovnako bude perfektným doplnokom do obývačky nad konferenčným stolíkom.

Záruka na svietidlo 2 roky.

Jednoduché závesné svietidlo Gipsy v bielej farbe a podlhovastom tvare s nastaviteľnou dĺžkou kábla. (biela)
Farba kábla
biela
Dĺžka kábla
130cm
Krytie
IP20
Materiál
plast, kov
Spoznajte výrobcu svetla

Lucide

Lucide je belgická firma vyvíjajúca dekoratívne a funkčné osvetlenie, ktorá vznikla v roku 1992 v Antverpách. Víziou rodinnej firmy je dodávať kvalitné svetlá za prijateľnú cenu tak, aby bol spokojný každý zákazník. Každý rok Lucide prichádza s novými designami a snaží sa na trendy nielen reagovať, ale aj ich určovať. Svojimi svietidlami svieti v Európe i mimo nej, a tak svoje motto "Rozsvieti váš svet" mení na realitu.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.