-20% na všetko 25.4.-28.4.

Lucide Dounia

výrobca Lucide #1783940130
95 € 57
Cena za kusy skladem.
skladom 1 ks

Pri objednaní do 10.30 (cez Packetu), alebo do 12:00 (cez GLS) dodáme tovar do dvoch pracovných dní. Pri neskoršom objednaní dodáme do troch pracovných dní.

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Rafinovaná čierna

Dounia bude vo vašom dome doslova žiariť. Rafinované závesné svetlo kombinuje čierny kov a dymové sklo. Vďaka vhodnej žiarovke dodáte svietidlu ďalší rozmer. Zaveste svetlo tak vysoko, ako potrebujete, a užívajte si výsledný efekt. 

Záruka na svietidlo 2 roky.

Rafinované závesné svietidlo čiernej farby z kovu a dymového skla. (čierna, dymové sklo)
Dĺžka kábla
130cm
Krytie
IP20
Materiál
sklo, kov
Materiál kábla
textil
Spoznajte výrobcu svetla

Lucide

Lucide je belgická firma vyvíjajúca dekoratívne a funkčné osvetlenie, ktorá vznikla v roku 1992 v Antverpách. Víziou rodinnej firmy je dodávať kvalitné svetlá za prijateľnú cenu tak, aby bol spokojný každý zákazník. Každý rok Lucide prichádza s novými designami a snaží sa na trendy nielen reagovať, ale aj ich určovať. Svojimi svietidlami svieti v Európe i mimo nej, a tak svoje motto "Rozsvieti váš svet" mení na realitu.

Ďalšia
produkty

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.