Lucide Aven

výrobca Lucide #1229620130
32
skladom 2 ks

Pri objednaní do 10.30 (cez Packetu), alebo do 12:00 (cez GLS) dodáme tovar do dvoch pracovných dní. Pri neskoršom objednaní dodáme do troch pracovných dní.

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Jednoduchý valec

Stropné bodové svietidlo Aven v dobre premyslenom dizajne. Vďaka vysokému krytiu je svietidlo vhodné na použitie v kúpeľni. Kombinácia vysokokvalitného akrylu a skla v čiernom alebo bielom vyhotovení perfektne doplní akúkoľvek kúpeľňu, ale svietidlo využijete aj v iných miestnostiach. 

Záruka na svietidlo je 2 roky.

Jednoduché stropné bodové svetlo v čiernom a bielom vyhotovení, ktoré sa skvele hodí do kúpeľne vďaka vysokému krytiu. (čierna)
Krytie
IP65
Materiál
hliník
Maximálny príkon
50W
Priemer
9cm
Spoznajte výrobcu svetla

Lucide

Lucide je belgická firma vyvíjajúca dekoratívne a funkčné osvetlenie, ktorá vznikla v roku 1992 v Antverpách. Víziou rodinnej firmy je dodávať kvalitné svetlá za prijateľnú cenu tak, aby bol spokojný každý zákazník. Každý rok Lucide prichádza s novými designami a snaží sa na trendy nielen reagovať, ale aj ich určovať. Svojimi svietidlami svieti v Európe i mimo nej, a tak svoje motto "Rozsvieti váš svet" mení na realitu.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.