Lucide Atkin

Energetická trieda G výrobca Lucide #1772800531
124 € 74
Cena za kusy skladem.
skladom 2 ks

Pri objednaní do 10.30 (cez Packetu), alebo do 12:00 (cez GLS) dodáme tovar do dvoch pracovných dní. Pri neskoršom objednaní dodáme do troch pracovných dní.

Všetky svetlá sú starostlivo zabalené a označené nálepkou „Pozor, svetlo,“ aby ich cesta k vám domov bola čo najbezpečnejšia. Více informací o vrácení zboží.Viac informácií o vrátení tovaru.

Dva v jednom

So svetlom Atkin získate viac než len svit. Moderné nástenné svietidlo je vysokoodolné a multifunkčné. Svetelný zdroj je elegantne skrytý, a predsa perfektne posvieti na vašu obľúbenú knihu. Skvele sa tak hodí vedľa postele ako nočná lampička. Priamo z nej si zároveň môžete nabiť svoj telefón vďaka zabudovanému USB portu.

Záruka na svietidlo je 3 roky.

Multifunkčné nástenné svietidlo Atkin v bielej farbe so skrytým zdrojom a zabudovaným USB portom. (biela)
Farebná teplota
3000K
Dĺžka
25cm
Energetická trieda
Hĺbka
14cm
Spoznajte výrobcu svetla

Lucide

Lucide je belgická firma vyvíjajúca dekoratívne a funkčné osvetlenie, ktorá vznikla v roku 1992 v Antverpách. Víziou rodinnej firmy je dodávať kvalitné svetlá za prijateľnú cenu tak, aby bol spokojný každý zákazník. Každý rok Lucide prichádza s novými designami a snaží sa na trendy nielen reagovať, ale aj ich určovať. Svojimi svietidlami svieti v Európe i mimo nej, a tak svoje motto "Rozsvieti váš svet" mení na realitu.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.