Pre inteligentnú domácnosť

Inteligentná žiarovka Nordlux vám ponúka široký rozsah teplôt svetla od 2200 do 6500 K. Od teplej bielej, ktorá je vhodná na relaxáciu, odpočinok a vytvorenie príjemnej atmosféry až po neutrálnu až studenú bielu, ktorá je vhodná najmä na pracovné aktivity. Máte na výber z viac než 16 miliónov farieb, ktoré je žiarovka schopná poskytnúť. Intenzitu svetla môžete meniť od 10 do 806 lm. Stmievanie žiarovky sa ľahko ovláda pomocou aplikácie Nordlux Smart Light bluetooth, ktorú si môžete stiahnuť bezplatne z Apple Store/Google Play. Okrem toho možno spojiť inteligentnú žiarovku s Nordlux Smart Light Bridge, ktorý rozširuje funkcie o hlasové ovládanie (Google Assistant/Amazon Alexa) alebo napríklad plánované vypínanie/zapínanie inteligentných žiaroviek vo vašej domácnosti. Balenie po 3 kusoch.

Inteligentná žiarovka od Nordluxu s nastaviteľnou teplotou farieb a až 16 miliónmi farieb, stmievateľná pomocou aplikácie Nordlux Smart Light alebo diaľkového ovládania. Balenie po 3 kusoch. (pieskované sklo)
Farebná teplota
2200-6500K
Energetická trieda
F
Materiál
plast
Prevedenie
pieskované sklo
Spoznajte výrobcu svetla

Nordlux

Nordlux je dánska firma založená roku 1977. Jej prednosťou je premyslený, jemný, ale zároveň veľmi nápaditý severský dizajn, na ktorom spolupracuje s mnohými známymi dizajnérmi. Práve vďaka prvotriednemu dizajnu svietidiel v kombinácii s dôrazom na potreby zákazníkov sa stal Nordlux takým populárnym. Firma vyváža svoje svietidlá do viac ako 50 krajín a teší sa obľube u čoraz väčšieho počtu spokojných zákazníkov po celom svete.

Kategória
Vnútorné
Vonkajšie
Príslušenstvo
Zľavy%

Nič nebolo nájdené.